Takk for bestillingen!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som Canis-abonnent, og håper du vil ha stor glede av tidsskriftet i mange år framover!

Du vil i løpet av kort tid motta en faktura i posten, og når denne er betalt vil du motta tidsskriftet i postkassen så snart neste utgave kommer ut. Canis kommer ut 6 ganger i året, dvs. annenhver måned.

Last ned tidligere utgaver av Canis!

Canis har blitt utgitt siden 1998. De fleste av disse utgavene er ikke mulig å få tak i lenger (og begynner å bli populære samleobjekter), men utgavene fra 2008 og fram til i dag kan nå kjøpes i PDF-format. De tidligere Canis-utgavene er en skikkelig gullgruve med informasjon for deg som vil lære mer om hund og hundetrening. Du kan kjøpe tidligere enkeltnummer av Canis i PDF-format for kr. 75,- pr. stk. Du kan laste dem ned og begynne å lese umiddelbart etter bestilling.  Se alle utgaver her!

Vi tilbyr også en pakke med hele 2014-årgangen (6 utgaver) for kun kr. 298,-. Kjøp 2014-årgangen her!

Og hvis du virkelig vil sikre deg nok interessant og lærerikt lesestoff den neste tiden anbefaler vi at du kjøper hele gullgruven! Vi tilbyr vi en pakke med hele 36 utgaver av hundetidsskriftet Canis fra 2008 og fram til 2015 for kun kr. 890,- her (altså kun kr. 25,- pr utgave). Slå til mens tilbudet fortsatt gjelder! Kjøp hele gullgruven her! 

Mvh
Dina Doctermann
(redaktør)
library