Presentasjon av Canis nr 6/2016

Presentasjon av Canis nr 6/2016

Så er vi klare med årets siste utgivelse, og Canis nr. 6/2016 kommer i din postkasse i midten av desember. Hva kan du glede deg til?

Jo, temaet denne gangen er ”Emosjoner”… altså hos hunder. Hovedartikkelen forteller oss en masse spennende om forskningen i emnet, som kan være viktig å ha generell kunnskap om for oss hundeeiere. Den andre artikkelen i temadelen ser mer konkret og håndfast på hvordan vi egentlig skaper gode emosjoner hos hunden når vi trener – hvordan får vi en hund som viser glad, freidig og entusiastisk attityd når den går sitt program?I bladet finner du også en meget grundig og inspirerende artikkel som ALLE hundeeiere bør lese. Hvordan får man en pålitelig hverdagsinnkalling. Jeg kan ikke komme på noe som er mer viktig å lære sin hund. Få god inspirasjon til dette – bl.a. finurligheter om å utnytte Premacks prinsipp og å sette signal på fristelsene som er der ute i den store verden.

0616noDu finner også en grundig artikkel om innlæring av den, for noen, så vanskelige apporteringen. Lær å bygge den solide grunnmuren, slik at du kan få en flott apportering på lang sikt. Og nettopp dette kan du også bruke hvis du vil videre med momentene i feltsøket. Vi har nemlig denne gangen den siste artikkelen i serien om momentene i bruksprogrammene.

Helt til slutt finner du en artikkel om å lære sin hund en ordentlig hoppteknikk. Jeg tror de fleste agilityfolk er oppmerksomme på dette, men det er jo også hopp i et lydighetsprogram, både i LP-programmet, men også f.eks i IPOs gruppe B.

Hvis du ikke allerede er abonnent, og gjerne vil lese disse spennende artiklene, kan du bestille abonnement innen den 29/11 kl.12.00.

Bestill abonnement på Canis her!