Presentasjon av Canis nr. 5/2017

Presentasjon av Canis nr. 5/2017

Høsten er over oss og på de kjølige, regntunge dagene håper vi du vil nyte dette nummeret av Canis i godstolen, og at du lar deg inspirere.

For å utvikle seg som trener må man til stadighet lære. I dette nummeret setter vi søkelyset på hva det er som gjøre en trener til ekspert på sitt felt. Hvis jeg skal lære mer, må jeg også ha en mentor, og hvilke kvalifikasjoner gjør en trener til mer enn en middelmådig trener, og som jeg virkelig kan lære av? Steve Martin gir oss sin toppliste over hva som indikerer at en trener ligger i den øverste ligaen av eksperter.

Når det gjelder rollen som instruktør/underviser, som mange av dette bladets lesere har, så bærer vi også et særlig ansvar. Hvis vi gjerne vil formidle og spre kunnskapen om bruk av vitenskapelig velfunderte metoder som fremmer dyrevelferd til alle, så må vi være meget oppmerksomme på hvordan vi gjør det. Ken Ramirez har gjort seg en del tanker om det, og de deler han med oss.

Bladet byr også på andre gullkorn! Bl.a. hva gjør man når det oppstår feil i treningen, om hvordan man skaper rammer for at barn og hund kan fungere sammen i familien, og sist men ikke minst avslutter vi denne gang serien om å lykkes med klikkertrening av forskjellige typer hunder.

For å få med deg Canis nr. 5/2017 må du bestille abonnement innen 5. oktober kl. 1200.

Bestill abonnement på Canis her

PS: Hvis du allerede er abonnent kan du bare vente tålmodig på at bladet kommer til postkassen din ca. 20. oktober.