Presentasjon av Canis nr 5/2015

Presentasjon av Canis nr 5/2015

Med planer om valp gjør man seg mange tanker. Det er mye å tenke på! Og dette nummeret av Canis har nettopp temaet: Den gode start! 

En forutsetning for å få et lykkelig liv med hunden sin er å ta gode valg – både med hensyn til rase, linjer, individ og trening. Det kan være vanskelig også selv om det ikke er din første valp. Temadelen denne gang tar for seg det vi vet om: verktøy for å velge hund, den første tiden med valpen, hva skal jeg prioritere? Om å gå på kurs med valpen – hva skal man tenke på i den forbindelse?

0515Ut over det spesifikt valpeorienterte har vi som vanlig en gjennomgang av hvordan du trener grunnferdigheter – denne gangen har vi fokus på bakpartskontroll. Det er også en artikkel om innkalling, kanskje det viktigste du kan lære din valp. En introduksjon til HTM er den første i en liten serie om denne sporten. Så har vi første del av en artikkel om redningshunden, en artikkel i serien om nesearbeid, og sist, men ikke minst, en artikkel om PERFEKSJONISME – en ikke ualminnelig ”lidelse” hos de konkurranseinteresserte.

Så du kan bare glede deg! Det er virkelig mye interessant stoff å sette seg i sofaen med nå når høstmørket begynner i oktober. Inspirasjon til treningen kommer i postkassen omkring den 20.10.

Hvis du IKKE er abonnent allerede, kan du bestille abonnement her!

OBS: Hvis du vil ha nummer 5 som første blad, må du bestille innen den 4. oktober.

Riktig god leselyst!

mvh

Dina Doctermann

(redaktør)