Presentasjon av Canis nr. 3/2017

Presentasjon av Canis nr. 3/2017

Så er sommeren på trappene, og blad nr. 3 kommer ut 20. juni – like før de fleste får ferie. Hva byr vi så på denne gangen?

Canis Norsk nr 3 2017

Hovedtema for denne Canis-utgaven er: ”Variasjoner”. Både i rasemessige atferdstrekk – og spesielt hva det kan bety for treningen, og også hva man bør tenke på med hensyn til atferd som kan være problematisk.
 
I tillegg har vi en artikkel som flere lesere har etterspurt omkring problemer med bringkobbelmeldingen (men som også er like aktuell for problemløsning innen de fleste andre områder).
 
En artikkel stiller spørsmål ved de vitenskapelige forsøkene som har vært gjort på klikkertreningens effektivitet i innlæringsprosessen. Du får også en artikkel med tips til anvendelse av innlæringsteknikken ”å fange atferd”, og sist men ikke minst: en artikkel om å lære hunden frivillig håndtering.
 
Så husk å ta med deg bladet ditt på ferie, så du kan bli inspirert til treningen på de lune sommerkveldene. Hvis du ikke allerede abonnerer, har du fortsatt tid til å bestille abonnement innen 5. juni kl.12.00

Bestill abonnement her!

Vi i redaksjonen ønsker deg en RIKTIG GOD SOMMER!