Presentasjon av Canis nr. 3/2016

Presentasjon av Canis nr. 3/2016

I Canis nr. 3 (som kommer ca. 20. juni) er hovedtemaet belønningsforventning. 

Du får en artikkel av Morten Egtvedt som omhandler problemer med lyd i treningen (noe folk ofte skylder på belønningsforventning). Vi begynner også en ny artikkelserie om baklengskjeding og denne teknikkens finurligheter og fordeler. Og du får innlæringstips av Camilla Dischler til den nye lydighetsøvelsen i eliteklassen.

I serien om hundens hold og helse kommer Ann-Kristin Meyer denne gang med en artikkel om noe som noen hundeeiere har sterke meninger om – det handler om fôring! Råfôring eller tørrfôr? Ann-Kristin informerer om hva man bør se på når man velger fôr til sin firbente venn. Det er masser av viktig informasjon å hente her.

Du finner også en artikkel som viser til ny og oppdatert viten om rasenes opprinnelse. Anna Bjurgård Compton starter en serie om utviklingen av raser, rasespesifikke atferdstrekk og problematferd. Det skal bli interessant å følge med i den serien.

Og sist, men ikke minst: Cecilie Køste tar denne gangen fatt på grunnferdigheten utgangsstilling.

For å få med deg Canis nr. 3/2016 kan du bestille abonnement innen 4.juni kl. 1200.

Bestill abonnement på hundetidsskriftet Canis her! 

(hvis du allerede er Canis-abonnent trenger du ikke gjøre noe annet enn å vente tålmodig på at bladet kommer i postkassen din).