Presentasjon av Canis nr. 6/2015

Presentasjon av Canis nr. 6/2015

Det er travelt hos Canis for tiden! Prosjektene er mange – og et av dem er at ClickerExpo kommer til Danmark i 2016 – du har kanskje allerede hørt om det?

Norsk forside
Foto: Erkki Alvenmod

Hundetidsskriftet Canis har derfor i denne utgaven fokus på det som ligger til grunn for klikkertrening, adferdsanalyse, slik at du er godt forberedt til den største hundebegivenheten i Norden neste år. Noen av oss trenger litt repetisjon, andre vil ha en grundig innføring. Så denne utgaven må du rett og slett ikke gå glipp av!

Vi har store navn på forfatterlisten – og en skikkelig godtepose med artikler. For å nevne noen: Ken Ramirez skriver om hunder kan lære å telle. Eva Bertilsson har skrevet den mest pedagogiske innføringen i ”det operante kvadrat” som jeg noen gang har lest. Grisha Stewart forteller om BAT 2.0. Ved siden av enda flere artikler om adferdsanalyse, kan du også lese om en supersmart måte å trene inn lydighetsøvelsen Apportering med dirigering. Du kan lese om Heelwork to Music, trening av redningshund og ikke minst spørsmål og svar fra vår ”neseekspert” Adee Schoon. Noe for enhver hundeentusiast, med andre ord!

Hvis du vil ha denne utgaven må du bestille abonnement senest 19. November.

Bestill abonnement her!

Gled deg!

Hilsen fra redaktøren

Dina Doctermann