Er det ting du ikke får gjort med din trening?

Er det ting du ikke får gjort med din trening?

Det er den faste treningsdagen i klubben, og jeg har akkurat kommet. Jeg lufter først Fido, og så setter jeg i gang. Vi trener på noen av de øvelsene jeg vet trenger litt finpuss, men treningsloggen – ja, den ligger hjemme og samler støv.

Kjenner du deg igjen? I etterkant følger de små ergelige selvbebreidende tankene som tar luven av mitt ellers gode humør. Æsj. Hjelper det at jeg bebreider meg selv for at jeg glemmer den? Ikke det minste!

Det er en del ting vi som hundetrenere – og instruktører – ofte kunne få mye mer effektiv trening og undervisning ut av hvis vi ellers bare fikk strammet litt opp. Vi vet ofte godt hva som kunne forbedret treningen, men vi får ikke gjort det. I neste nummer av Canis skriver Emelie Johnson Vegh om hva vi kan gjøre for å endre litt på våre vaner. Kanskje har du hørt om begrepet ”nudging”? Hvis ikke vil du lære mer om det i Canis nr. 3 som kommer i juni!

For å få med deg denne artikkelen (og flere!) må du bestille abonnement innen 4/6 kl. 1200.

Bestill abonnement på Canis her! 

(hvis du allerede er Canis-abonnent trenger du ikke gjøre noe annet enn å vente tålmodig på at bladet kommer i postkassen din).