Nominer din hjertesak!

Nominer din hjertesak!

Nå har du mulighet til å bestemme hvilken forening, organisasjon, klubb eller annet prosjekt innen dyrevelferd for katt og hund som skal motta 250 000 kroner fra Royal Canin til sitt arbeid.

Royal Canin gir deg i oktober mulighet til å nominere en hjertesak du brenner for og som du ønsker skal være mottaker av beløpet på 250 000 kroner. Ved å begrunne hvorfor du mener at akkurat din hjertesak fortjener donasjonen kan du være den som bidrar til at foreningen, klubben, organisasjonen eller prosjektet får et ekstra bidrag til sitt arbeid innen dyrevelferd.

Alle kan nominere og komme med forslag til hva pengene skal gå til. Nomineringen foregår i de tre første ukene i oktober, og en jury fra Royal Canin Norge AS sender 15 av de nominerte videre til en endelig avstemming. Det vil i løpet av hele november være opp til folket å stemme frem hvilken sak som mottar beløpet på en kvart million.

Frida Torfjäll, prosjektansvarlig for “Din hjertesak” i Royal Canin Norge, påpeker at Royal Canin alltid setter dyrene først og er opptatt av at katter og hunder skal respekteres for dyrene de faktisk er.

Det er en viktig rettesnor for alt arbeidet vi gjør og bakgrunnen for donasjonen. Vi håper at det er mange som nominerer sin hjertesak slik at flest mulig som jobber innen dyrevelferd får muligheten til å motta bidraget. Vi er sikre på at pengene kommer til god nytte, legger hun til.

Nomineringen og selve avstemmingen foregår på Facebook. – Det er opp til den som nominerer å fremme sin hjertesak på en god måte, sier Torfjäll og sier at de som er interessert i å stemme og følge med på avstemmingen underveis, kan ta turen innom nettsiden og Facebook-siden til Royal Canin.

Vi ønsker selvfølgelig at så mange saker som mulig blir nominert og vi synliggjør donasjonskampanjen ved å være tilstede i ulike medier i perioden som kommer. Mottakeren av beløpet på 250 000 kroner annonseres av Royal Canin 1. desember.

Les mer om kampanjen og nominer din hjertesak her

landingsside_hundkatt


 

Dette innlegget er sponset av Royal Canin.