Leksjon 8: Hvordan kan jeg lære enda mer om klikkertrening?

Leksjon 8: Hvordan kan jeg lære enda mer om klikkertrening?

Da har du vært gjennom alle de første leksjonene og kommet godt i gang med treningen. Men nå vil du selvfølgelig lære enda mer. Så hva kan du gjøre videre?

Canis har som målsetning å spre kunnskap om effektiv trening med positiv forsterkning (og da spesielt klikkertrening). Når du vil lære mer har vi masse bra ressurser for deg:

 

Kurs hos Canis Hundeskole

Det aller beste er å gå et kurs hos Canis Hundeskole hos en våre instruktører. Du finner oppdatert oversikt over alle kurs på kursplanen.

Vi anbefaler spesielt vår 1-årige klikkerTRENERutdannelse. På dette kurset får du en veldig bra introduksjon i de viktigste prinsippene for effektiv klikkertrening – i både teori og praksis. Når du har gjennomført klikkerTRENERutdannelsen har du også mulighet til å søke om opptak på Canis sin 1-årige klikkerINSTRUKTØRutdannelse.

 

Bøker om klikkertrening

Det finnes mange bra bøker om klikkertrening. Her er noen vi anbefaler til å begynne med:

  • Klikkertrening for din hund

Disse bøkene handler ikke direkte om klikkertrening, men de er så bra at vi anbefaler dem likevel…

 

Hundetidsskriftet Canis

Og sist men ikke minst: Husk å bestille abonnement på hundetidsskriftet Canis (om du ikke har gjort det allerede). Da holder du deg oppdatert om det siste innen kunnskap om belønningsbasert hundetrening 6 ganger i året. Som bonus får du også tilgang på hele epostkurset MED videoleksjoner slik at du kan se hvordan treningen utføres i praksis.

 

Lykke til med klikkertreningen så lenge!

mvh

Morten & Cecilie