La deg inspirere!

La deg inspirere!

Når man søker ny inspirasjon til sin trening gjennom lesing, er man ofte tilbøyelig til å gå utenom materiale fra de disipliner man ikke selv dyrker. Jeg dyrker f.eks. ikke agility – det interesserer meg ikke riktig. Men allikevel er et av de beste treningsråd jeg har fått nettopp noe jeg leste i en artikkel om agility for en del år siden i et av de tidligere numre av Canis.

I det nye nummeret av Canis er det en veldig bra jaktartikkel af Thomas Stokke, og selv om man ikke har tenkt seg å trene jakt eller har en stående fuglehund, så er det mange gode treningsråd i den artikkelen som mange kan bruke – jeg kan ihvertfall det. Det kan være inspirerende å se til andre kanter.

PS: Du kan stadig nå å bestille abonnement og få tilsendt nr. 1/2016 hvis du ikke allerede abonnerer.

Bestill abonnement på Canis her!

Mange hilsener fra redaktøren

 

(Foto: Erkki Alvenmod)