Fra nybegynner til mester

Fra nybegynner til mester

Hva er det som skiller en nybegynner fra en ekspert når det gjelder hundetrening? Er en ekspert automatisk en god instruktør for nybegynnere? Og hvilket nivå ligger over ekspertnivået?

Hvis disse spørsmålene pirrer nysgjerrigheten din bør du få med deg Canis-gründer Morten Egtvedt sin artikkel i Canis nr 2/2016 om de ulike læringsnivåene som alle hundetrenere går gjennom på veien fra nybegynner til erfaren trener.

I artikkelen får du en grundigere forståelse for veien fra nybegynner til ekspert og hva som kjennetegner de ulike læringsnivåene.

Artikkelen tar også for seg forklaringen på hvorfor det å være en «ekspert» på ingen måte er noen garanti for å kunne instruere nybegynnere på en god måte. Faktisk kan det å være ekspert i seg selv være en hindring for å være en god instruktør.

Norsk ForsideDet kan derfor være et mål for deg som vil bli en god instruktør å gå et skritt videre fra å «bare» være en ekspert på hundetrening. Så hvilket nivå ligger over ekspertnivået? Hva er det som kjennetegner dette nivået? Og ikke minst – hvordan kommer du dit? Dette har Morten mye å si om…

Et abonnement på hundetidsskriftet Canis hjelper deg å videreutvikle din kompetanse som hundetrener og instruktør – uansett om du er nybegynner, eller om du allerede nærmer deg ekspertnivå.

For å få med deg artikkelen «Fra nybegynner til mester» kan du bestille abonnement innen 4. april kl. 12o0.

Bestill abonnement her!

(Hvis du allerede er abonnent trenger du ikke gjøre noe, og kan bare vente tålmodig på bladet som kommer i postkassen din ca. 20. april.)