Canis Hundeskole

Canis Hundeskole

Vil du lære mer om alt det interessante du leser om i hundetidsskriftet Canis? Da ønsker vi deg velkommen til kurs hos Canis Hundeskole. Vi har avdelinger i både Norge, Sverige, Danmark og Finland!

Canis Hundeskole sitt formål er å lære hundeeiere å trene sin hund (eller katt og hest for den saks skyld!) med klikkertrening. Vi tilbyr kurs som baserer seg på klikkertreningsprinsipper både innen hverdagslydighet, konkurranselydighet, brukshund, agility, jakt, rallylydighet, spesialsøk og flere andre hundesporter. Canis Hundeskole arrangerer også jevnlig kurs med eksterne instruktører som er blant de fremste innen sitt felt innen belønningsbasert hundetrening.

Klikkertrening er en treningsmetodikk som alltid må tilpasses spesielt til det individet vi jobber med. Noe annet er umulig, ettersom klikkertrening bygger på at hunden skal tilby adferd frivillig i starten av innlæringen. Vi tar alltid utgangspunkt i hva den enkelte hunden kan fra før, og jobber oss gradvis framover derfra. Canis Hundeskole kjører derfor små grupper på alle kurs slik at du skal få best mulig individuelt tilpasset undervisning.

Vi er også av den bestemte oppfatning at positiv trening også fungerer best når mennesker skal lære nye ting. Hos Canis Hundeskole treffer du derfor verdens triveligste instruktører, som alltid gjør sitt beste for å gi deg konkrete og spesifikke instruksjoner slik at du som hundefører  både forstår HVA du skal gjøre, HVORFOR du gjør det – og ikke minst føler at du MESTRER treningen med hunden din.

Velkommen på kurs hos Canis Hundeskole!

Se kursplanen her og meld deg på kurs i dag!