Canis har (snart) 20-års jubileum!

Canis har (snart) 20-års jubileum!

Når Canis kommer ut i februar 2018, er det 20 år siden vi sendte bladet ut i verden for første gang. Bladet blir nå utgitt på 4 språk (i Norge, Sverige, Danmark og Finland). Vi tror at Canis har bidratt til å gjøre en forskjell, og at bladet (i tillegg til Canis sin øvrige virksomhet) har hatt en viktig betydning for utbredelsen av belønningsbasert hundetrening i denne perioden.

Jeg var ikke med fra starten selv, men begynte som leser i 2004. Det er skrevet mange virkelig gode artikler i Canis, som for meg har gitt mer enn en a-ha opplevelse. Mange av våre lesere har vært med lenge – noen helt fra starten – andre har kommet til senere. Jeg kunne riktig godt tenke meg å høre om DIN(E) beste leseopplevelser. Hvilke artikler har gitt deg en a-ha opplevelse? Fortell meg også gjerne hvordan det har hjulpet deg i treningen fremover.

Send meg ditt svar – eventuelt sammen med et godt bilde, til dina@canis.dk senest 17. desember, så kanskje det kommer på trykk i jubileumsutgaven!

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Beste hilsener fra redaktøren

Dina Doctermann